Üniversitemiz ve ilimiz İl Özel İdaresi ortaklığında üniversitemize yeni başlayan öğrencilerimize üniversitemizin ve ilimizin tarihi, turistik, sosyal ve kültürel yönlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Şehrimi Keşfediyorum Projesi kapsamındaki günübirlik Uşak gezileri tamamlandı.

Gezi kapsamında yapılanlar aşağıdaki gibidir:

- Öğrencilerimiz 7 gün boyunca 15 Temmuz Şehitler Meydanı hareket noktasından alınmıştır ve gezi sonunda aynı yerde bırakılmıştır.

-Öğrencilerimiz geziler esnasında tarih, coğrafya ve arkeoloji bölümlerinden öğretim elemanları/yüksek lisans öğrencileri tarafından bilgilendirilmiştir.

- Öğrencilerimize İl Özel İdaresi tarafından şehri tanıtan broşürler ve üniversitemiz tarafından Daire Başkanlığımızı tanıtan broşürler dağıtılmıştır.

- Öğrencilerimize gezi esnasında otobüslerde Daire Başkanlığımı tanıtıcı bilgiler verilmiştir.

18 Ekim 2018