Üniversitemizde 17 Aralık 2018 tarihi itibarıyla Akıllı Kart Sistemine geçildiğinden 24 Aralık 2018 Pazartesi gününden itibaren yemek servis alanlarında yemek fişi satılmayacaktır.

Yükleme Yapılırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

- Kiosklarda kredi ve banka kartlarıyla yükleme yapılırken, işlem bitmeden öğrenci-personel kartı kesinlikle çıkarılmamalıdır.

- yukleme.usak.edu.tr üzerinden, öğle yemeği hizmetinden faydalanabilmek için yapılan yüklemelerin 10:30'dan önce, akşam yemeği hizmetinden faydalanabilmek için yapılan yüklemelerin ise saat 16:00'dan önce yapılması gerekmektedir.

- Kiosk ve internet üzerinden kredi ve/veya banka kartlarıyla yükleme yapılabilmesi için, kredi kartı ve/veya banka kartlarının online harcama işlemine açık olması gereklidir.

- Akıllı Kart Sistemiyle ilgili Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından öğrenci ve personellerimize yönelik hazırlanan duyuru metni ve yardım videolarına https://bid.usak.edu.tr/duyuru/1382 linkinden ulaşılabilecektir.

- Rektörlük personel yemek servis alanında öğrenci kimlik kartıyla yemek servis hizmetinden faydalanılamayacaktır.

18 Aralık 2018