Yemek bursu almaya hak kazanan asil listede yer alan öğrencilerimiz 16.11.2018 Cuma günü itibariyle yemek bursundan faydalanabileceklerdir.

1. Üniversitemize 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında kayıt yaptıran ve kimlik kartı çıkmayan yemek bursu almaya hak kazanan öğrencilerimiz;

Öğrenci belgelerini yanlarında bulundurmak kaydıyla, Bir Eylül Yerleşkesinde Merkez Öğrenci Yemekhanesinde, Diş Hekimliği Fakültesi Yemekhanesinde ve ilçe meslek yüksekokulları yemekhanelerinde burslu öğrenci fişi alarak yemek bursundan faydalanabileceklerdir.

2. Üniversitemize 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılından önce kaydolan yemek bursu almaya hak kazanan öğrencilerimiz;

Üniversitemize bağlı yemekhanelerde Öğrenci Kimlik Kartlarıyla yemek bursundan faydalanabileceklerdir.

SAĞLIK,  KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

16 Kasım 2018